Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste 8.10.2018

Rekisterinpitäjä:
Func Food Finland Oy
Mannerheimintie 105
00280 Helsinki
Y-tunnus: 1010666-9

Func Food Finland Oy tallentaa ja käsittelee asiakkaidensa henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, 2016/679) sekä nykyisen henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot ennen palveluun rekisteröitymistä. Henkilötietojen (sähköpostiosoite) antaminen on edellytys palvelun käyttämiselle.

Rekisterin käyttötarkoituksia ovat:

  • Palvelun käyttöön liittyvä viestintä
  • Käyttökokemuksen parantamiseksi, tuotesuositusten antamiseen ja markkinoinnin kohdennukseen

Henkilötietojen käsittelyssä ja käsittelyn suunnittelussa noudatamme hyviä tietosuojakäytäntöjä. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset.

Func Food Finland Oy:n asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Käyttäjätunnus
  • Sähköposti

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä tietosuojaselosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Suomen kirjanpitolaki asettaa velvoitteita tiedon pidempiaikaiselle tallentamiselle.

Henkilötietoja vastaanottavat:

  • Yrityksemme ja sen työntekijät

Rekisterin tiedot koostuvat asiakkaan itse ilmoittamista tiedoista palvelussamme.

Käytämme luotettuja sopimuskumppaneita, jolloin tietoa voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle. Kaikkien kumppanien kanssa on sopimuksissa huomioitu EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun lainsäädännön asettamat vaatimukset.

Rekisteröidyillä on seuraavat oikeudet:

  • Oikeus tarkastaa itseä koskevat henkilötiedot
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (esimerkiksi oikeus kieltää markkinoinnin)
  • Oikeus vastustaa käsittelyä
  • Oikeus peruuttaa suostumus (esimerkiksi oikeus peruuttaa suostumus markkinointiin)
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Muutoksista tulee ilmoittaa sähköpostitse asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@fast.fi.

Evästeiden käyttö

Eväste (Cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla käyttäjiä voidaan tunnistaa. Func Food Finland Oy käyttää verkkopalvelussaan evästeitä palvelujen toteuttamiseksi ja helpottamaan palvelujen käyttöä. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla. Käyttäjä voi antaa suostumuksensa evästeiden käytölle tai kieltää sen selaimensa asetuksista.